Om Isforme.dk

I et land som Danmark hvor der er stor forskel på sommer og vinter, betyder is endnu mere om sommeren. Mange begynder at spise is dagligt når de første sommerdage rammer og frem til det kolde efterår begynder at indtræde igen.

Det er mest populært at spise pindeis eller vaffelis man kan købe i butikker og i isbilen, men faktisk er det rigtig nemt selv at lave is, og det gælder alt fra sodavandis til flødeis. En isform kan hjælpe dig med dette, hvor nemt kan lave dine egne is af f.eks. saftevand, sodavand el. en simpel flødeis blanding.

Website.dk CSR-profil

CSR er en vigtig del af en hver virksomheds foretagende. Hos Zillibot Media og alle vores små niche medier, udbygger vi vores CSR-profil ved at linke til hjemmesider der sætter fokus på initiativer der støtte op om FNs verdensmål eller som gør noget godt for lokalsamfundet social, økonomisk eller miljøvenligt.

Herunder kan du se de mange initiativer vi har udvalgt og linker til. Vi opfordrer dig som besøgende til at klikke på mærkerne herunder og læse mere om de enkelte hjemmesiders fokus, samt hvordan du kan støtte op om det som privatperson eller virksomhed.

affald-i-naturen.dk
vilde-blomster.dk
miljøvenlige-produkter.dk
undgå-madspild.dk
online-møder.dk
truede-dyrearter.dk
plastik-i-havet.dk
teknologisk-udvikling.dk
grønne-investeringer.dk
co2-udledning.dk
sortering-af-affald.dk
bæredygtig-virksomhed.dk
sikker-nethandel.dk
miljørigtig-kørsel.dk

Dette website er udgivet og drevet af Zillibot Media der ejer og driver en række niche hjemmesider og niche medier primært i Danmark.